Еден, два, три сега нозете ќе ги преместам …

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Јована-Јанковиќ-нозе.jpg?fit=320%2C180https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Јована-Јанковиќ-нозе.jpg?resize=105%2C70AleksandarТВВодителкаЕден, два, три сега нозете ќе ги преместам ... https://www.youtube.com/watch?v=TUQBEcwjtqEСмеј се секој ден
loading...