… ја спасат Кралицата. Кога доаѓаат поплавите во Амазон мравките пронашле начин како да се спасат! Погледнете!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Мравки-Брод.jpg?fit=1024%2C768https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Мравки-Брод.jpg?resize=100%2C70AleksandarАнималсАнималс... ја спасат Кралицата. Кога доаѓаат поплавите во Амазон мравките пронашле начин како да се спасат! Погледнете! https://www.youtube.com/watch?v=A042J0IDQK4Смеј се секој ден
loading...