Мујо имал бродолом, останал сам на пуст остров и однекаде се појавила Северина.

Го прашала таа него:

-“Да не си жеден”?

-“Како не 3 дена не сум пиел вода”.

-“Да не си гладен”?

-“Како не не сум јадел ништо 3 дена”.

-“А цигарче нешто да не ти се пуши”?

-“Леле кај ме погоди тоа највише сакам”!

-“А да не сакаш јас и ти да си “поиграме малку”” и му намигнува.

-“Ај не заебавај и плеј стејшн си донела”!!!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/severina.jpg?fit=451%2C317https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/severina.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицМујо имал бродолом, останал сам на пуст остров и однекаде се појавила Северина. Го прашала таа него: -'Да не си жеден'? -'Како не 3 дена не сум пиел вода'. -'Да не си гладен'? -'Како не не сум јадел ништо 3 дена'. -'А цигарче нешто да не ти се пуши'? -'Леле кај ме погоди тоа највише сакам'! -'А...Смеј се секој ден
loading...