Кинески трипер, треба да се пресече!

Ти сам да си го пресечеш Докторе!!!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Mujo-Haso-Triper.jpg?fit=440%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Mujo-Haso-Triper.jpg?resize=105%2C70AleksandarСмешно видеоХуморСмешно видеоКинески трипер, треба да се пресече! Ти сам да си го пресечеш Докторе!!! ... https://www.youtube.com/watch?v=RY3fjb6ZqN8Смеј се секој ден
loading...