Што се случи тој ден во Шпанија? Погледнете и ќе дознаете!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Авион.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Авион.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалАвиониШто се случи тој ден во Шпанија? Погледнете и ќе дознаете! https://www.youtube.com/watch?v=1N5THRSp4hMСмеј се секој ден
loading...