Јагуарот оддалечина се спремаше за напад меѓутоа лојалниот тигар ја осети ситуацијата и погледнете каква позиција завзеде на 47 секунда од видеото. Дали му го спаси животот на дресерот? Шо велите?

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/maxresdefault-281.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/maxresdefault-281.jpg?resize=105%2C70AleksandarАнималсАнималсЈагуарот оддалечина се спремаше за напад меѓутоа лојалниот тигар ја осети ситуацијата и погледнете каква позиција завзеде на 47 секунда од видеото. Дали му го спаси животот на дресерот? Шо велите? https://www.youtube.com/watch?v=P5Gr0UQ6LngСмеј се секој ден
loading...