Пакистан земјата во која жената откако ќе попие шамар го возвраќа ударот ама дупло! Леле шо му напрај на мажот боксо, кроше, мајагери абе нема да му текне појќе да ја погледни а камоли шамар да и удри!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/tepacka-maz-zena-pakistan.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/tepacka-maz-zena-pakistan.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалТепачкаПакистан земјата во која жената откако ќе попие шамар го возвраќа ударот ама дупло! Леле шо му напрај на мажот боксо, кроше, мајагери абе нема да му текне појќе да ја погледни а камоли шамар да и удри! https://www.youtube.com/watch?v=NwTuQPWEQ4cСмеј се секој ден
loading...