Нада и Блажо (Виц)

Нада комшиката му вика на Блажо;
—Море Блажо кај ти е Мара, цела недела а неам видено…
—У Париз е на одмор….
—Море салам ли си бре, кај си а пуштил у Париз, ами таму се пука…
—Шо има врска, она и тука се пукаше…..

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ljubov-vic.jpg?fit=500%2C353https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ljubov-vic.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицНада и Блажо (Виц) Нада комшиката му вика на Блажо; ---Море Блажо кај ти е Мара, цела недела а неам видено... ---У Париз е на одмор.... ---Море салам ли си бре, кај си а пуштил у Париз, ами таму се пука... ---Шо има врска, она и тука се пукаше.....Смеј се секој ден
loading...