Во име на милостивиот Бог ги поздравуваме сите славни, слободни и достоинествени луѓе кои ја бранат својата земја и не се повлекуваат кои останале на правиот пат внатре и надвор од нашата сакана земја.

Ние сме слободен и дотоинствен народ на градот Бенгази. НИе будно ги следиме случувањата во политичката сфера, пет години после катастрофата, пропаста, кражбата, уништувањата …

Повеќе на следниов линк

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Гадафи-верност.jpg?fit=400%2C226https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Гадафи-верност.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалВо име на милостивиот Бог ги поздравуваме сите славни, слободни и достоинествени луѓе кои ја бранат својата земја и не се повлекуваат кои останале на правиот пат внатре и надвор од нашата сакана земја. Ние сме слободен и дотоинствен народ на градот Бенгази. НИе будно ги следиме случувањата во политичката...Смеј се секој ден
loading...