Како го изведе сето ова? Секоја чест! Скроз го збуни играчот кој шутираше пенал и …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/mqdefault-8.jpg?fit=320%2C180https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/mqdefault-8.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортСпортКако го изведе сето ова? Секоја чест! Скроз го збуни играчот кој шутираше пенал и ... https://www.youtube.com/watch?v=FjD7FPnd0c0Смеј се секој ден
loading...