Само 600 метри е долга! Да се заборавиш од лизгање!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Lizgalka-planina.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Lizgalka-planina.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалСамо 600 метри е долга! Да се заборавиш од лизгање! https://www.youtube.com/watch?v=3uyUYw_jt-oСмеј се секој ден
loading...