Како ли го направија воа летало? Башка тоа, туку како лета …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/maxresdefault-350.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/maxresdefault-350.jpg?resize=105%2C70AleksandarИвентсТехноКако ли го направија воа летало? Башка тоа, туку како лета ... https://www.youtube.com/watch?v=KUuTvERSpWAСмеј се секој ден
loading...