За венчаниот стол …

Како ја отпеа подобро од оргиналот. А чија е оваа песнатоа вие ќе ни кажете?

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Adam-labunski.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Adam-labunski.jpg?resize=105%2C70AleksandarМузикаМузикаЗа венчаниот стол ... Како ја отпеа подобро од оргиналот. А чија е оваа песнатоа вие ќе ни кажете? https://www.youtube.com/watch?v=xLn3YPPCJOsСмеј се секој ден
loading...