Најдобриот муабет во Турски серии евер! (Боље од Виц)

– Ага купив најдобар бензин. Знаеш каков бензин сум купил?

– Аман бе од каде го купи? Од Урма.

– Што збориш бе, па знаеш ли каде Урма? Колку бензин си потрошил дотаму?

– Епа не знам Ага ќе треба да пресметам!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kendal-Aga.jpg?fit=640%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kendal-Aga.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицНајдобриот муабет во Турски серии евер! (Боље од Виц) - Ага купив најдобар бензин. Знаеш каков бензин сум купил? - Аман бе од каде го купи? Од Урма. - Што збориш бе, па знаеш ли каде Урма? Колку бензин си потрошил дотаму? - Епа не знам Ага ќе треба да пресметам!Смеј се секој ден
loading...