Си донел двајца со тебе! Многу бе …!

Чарлс Бронсон во легендарната сцена на режисерот Серџо Леоне во филмот …

Вие продолжете!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Bronson-scena-vestern.jpg?fit=570%2C241https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Bronson-scena-vestern.jpg?resize=105%2C70AleksandarФилмХуморСи донел двајца со тебе! Многу бе ...! Чарлс Бронсон во легендарната сцена на режисерот Серџо Леоне во филмот ... Вие продолжете! https://www.youtube.com/watch?v=8XkHsinz7oUСмеј се секој ден
loading...