Министерот за одбрана во акција!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/ristovski_Mkd.jpg?fit=800%2C480https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/ristovski_Mkd.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортСпортМинистерот за одбрана во акција! https://www.youtube.com/watch?v=CEih8Ypp_5s&feature=youtu.beСмеј се секој ден
loading...