Од времето ма Шибенка, Цибона, Реал Мадрид, репрезентацијата и секако НБА! Уживајте!

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Drazen-Petrovic.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Drazen-Petrovic.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортКошаркаОд времето ма Шибенка, Цибона, Реал Мадрид, репрезентацијата и секако НБА! Уживајте! https://www.youtube.com/watch?v=uNMEbPlo7HI  Смеј се секој ден
loading...