Судијата требаше навреме да ја прекине борбата бидејќи ова беше многу брутално!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/11100.jpg?fit=500%2C334https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/11100.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортТепачкаСудијата требаше навреме да ја прекине борбата бидејќи ова беше многу брутално! https://www.youtube.com/watch?v=HqqmepLLPbIСмеј се секој ден
loading...