Најхрабите 500 луѓе живеат овде со просечни зимски температури од -46 степени целзиусови. Најниската температура измерена била – 68.

Еве го и документарецот од Германскиот метеоролог кој е автор на филмот за најладното место во светот!

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ojmjakon-PS.jpg?fit=724%2C489https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ojmjakon-PS.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРусијаНајхрабите 500 луѓе живеат овде со просечни зимски температури од -46 степени целзиусови. Најниската температура измерена била - 68. https://www.youtube.com/watch?v=IPbWfLb-uMA Еве го и документарецот од Германскиот метеоролог кој е автор на филмот за најладното место во светот! https://www.youtube.com/watch?v=3KInXvWoq9U  Смеј се секој ден
loading...