Епа ако не сакаат да им бидат слуги на Америте и Германците како нас добро ќе им дојдат овие авиончиња на Русите! Шо велите?

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Сухои.png?fit=705%2C375https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Сухои.png?resize=105%2C70AleksandarРиалРусијаЕпа ако не сакаат да им бидат слуги на Америте и Германците како нас добро ќе им дојдат овие авиончиња на Русите! Шо велите? https://www.youtube.com/watch?v=dY3NllBHTWYСмеј се секој ден
loading...