На овие места не може секој пилот да слета. Само најхрабрите и најспособните можат да го направат тоа!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Najopasni-pisti.jpg?fit=580%2C435https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Najopasni-pisti.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалАвиониНа овие места не може секој пилот да слета. Само најхрабрите и најспособните можат да го направат тоа! https://www.youtube.com/watch?v=gPGc3CKxDHkСмеј се секој ден
loading...