Секоја Чест за Илон Маск! Вери гуд Џаб. Наскоро и во Македонија! Упссс простете за момент заборавивме дека доцниме само некои двеста-триста години во развојот! Ќе биде кај и да е!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tesla-S.jpg?fit=690%2C396https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tesla-S.jpg?resize=120%2C70AleksandarАвтоАвтоСекоја Чест за Илон Маск! Вери гуд Џаб. Наскоро и во Македонија! Упссс простете за момент заборавивме дека доцниме само некои двеста-триста години во развојот! Ќе биде кај и да е! https://www.youtube.com/watch?v=9mDKFrSe9mcСмеј се секој ден
loading...