Итрина или мајсторија? Шо велите?

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/корнер-гол-итрина.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/корнер-гол-итрина.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортФудбалИтрина или мајсторија? Шо велите? https://www.youtube.com/watch?v=xEBIBMclRqYСмеј се секој ден
loading...