Како Ривалдо на времето Александар Струмоски даде фантастичен гол! Секоја Чест батка!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/0-151.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/0-151.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортФудбалКако Ривалдо на времето Александар Струмоски даде фантастичен гол! Секоја Чест батка! https://www.youtube.com/watch?v=AjEuBHjXMRo&feature=youtu.beСмеј се секој ден
loading...