Луѓето ја исмеваа ова чудна кола ама кога видоа што може да направи …!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Колицка.jpg?fit=700%2C394https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Колицка.jpg?resize=105%2C70AleksandarАвтоАвтоЛуѓето ја исмеваа ова чудна кола ама кога видоа што може да направи ...! https://www.youtube.com/watch?v=qSkm_pupk_EСмеј се секој ден
loading...