Извонреден пример за соживот! Дефентли многу работи можеме да научиме од животните! Шо велите?

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kobra-zastituva-kutrenca.jpg?fit=633%2C316https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kobra-zastituva-kutrenca.jpg?resize=105%2C70AleksandarАнималсАнималсИзвонреден пример за соживот! Дефентли многу работи можеме да научиме од животните! Шо велите? https://www.youtube.com/watch?v=-2DVloQZ0xMСмеј се секој ден
loading...