Што мислите во која земја е направен?

Како беше она? Упсс извинете не знаевме дека е невидлив! Ви теквит? За шо зборамо? Нешо соседство ово оно 199.

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/nevidliv-tenk.jpg?fit=600%2C338https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/nevidliv-tenk.jpg?resize=105%2C70AleksandarТехноТехноШто мислите во која земја е направен? Како беше она? Упсс извинете не знаевме дека е невидлив! Ви теквит? За шо зборамо? Нешо соседство ово оно 199. https://www.youtube.com/watch?v=py1P2vVfnl8Смеј се секој ден
loading...