Двајцата завршија во …

А третиот …

Шварци-Сталоне-Чак-Норис

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Шварци-Сталоне-Чак-Норис.jpg?fit=455%2C708https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Шварци-Сталоне-Чак-Норис.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморДвајцата завршија во ... А третиот ...  Смеј се секој ден
loading...