Помисливте ќе киднете! Сте се зезнале! Така барем велат момците од Колективот!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Dubioza-Kolektiv-Balkan.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Dubioza-Kolektiv-Balkan.jpg?resize=100%2C70AleksandarМузикаМузикаПомисливте ќе киднете! Сте се зезнале! Така барем велат момците од Колективот! https://www.youtube.com/watch?v=jtgA0jvhp2AСмеј се секој ден
loading...