Никако, ама никако по сокако оти ти ибав пиперо!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ulicom.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ulicom.jpg?resize=105%2C70AleksandarМузикаМузикаНикако, ама никако по сокако оти ти ибав пиперо! https://www.youtube.com/watch?v=C69lDom1JVgСмеј се секој ден
loading...