Баравте гледајте работава! Кој си бара беља ќе ја најде!

Неранимајкото го провоцираше врзаниот Питбул ама синџирот се скина и ...! Видео!https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pitbul1.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pitbul1.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалкуче,РеалБаравте гледајте работава! Кој си бара беља ќе ја најде! https://www.youtube.com/watch?v=sWxH7cbAGoQСмеј се секој ден
loading...