Уште еден доказ дека за Тепачка треба многу малку! Секако жално е овде што баш учителот е тој кој ја предизвика тепачката!

Нервозниот Карате Учител го испровоцира ученикот а овој ... Видео!https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-354.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-354.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортСпорт,ТепачкаУште еден доказ дека за Тепачка треба многу малку! Секако жално е овде што баш учителот е тој кој ја предизвика тепачката! https://www.youtube.com/watch?v=buYAxrwEcSkСмеј се секој ден
loading...