Младичот ја чека во кенефот со еурокрем намачкан на прстот и кога ја зема хартијата …

АААААААААААААААААААаааааааааааааааааа

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Еурокрем-тоалет-шега.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Еурокрем-тоалет-шега.jpg?resize=105%2C70AleksandarСмешно видеоХуморСмешно видеоМладичот ја чека во кенефот со еурокрем намачкан на прстот и кога ја зема хартијата ... АААААААААААААААААААаааааааааааааааааа https://www.youtube.com/watch?v=ySsS_eX6GVA  Смеј се секој ден
loading...