Откако Чак Норис реши да го подржи Доналд веќе се е готово!

Чаки ако подржи некој, работата веќе е готова.!

Гуд чојс Чак ес јужуали.

Чак-Норис-Доналд-Трамп

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Чак-Норис-Доналд-Трамп.jpg?fit=610%2C472https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Чак-Норис-Доналд-Трамп.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморОткако Чак Норис реши да го подржи Доналд веќе се е готово! Чаки ако подржи некој, работата веќе е готова.! Гуд чојс Чак ес јужуали.  Смеј се секој ден
loading...