Конечно барем за миг ќе се олабавиме од турските серии. На прв поглед. Одлично. ! Браво наши! Само така продолжете и што повеќе наши филмови да се снимаат!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Makedonski-Film.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Makedonski-Film.jpg?resize=105%2C70AleksandarФилмФилмКонечно барем за миг ќе се олабавиме од турските серии. На прв поглед. Одлично. ! Браво наши! Само така продолжете и што повеќе наши филмови да се снимаат! https://www.youtube.com/watch?v=An2WXji1QXsСмеј се секој ден
loading...