Од нова година стартува нов проект “Игротека за секој ДЕДО” .

lizgalka-dedo-vlada

Зготвено од Горан Б.

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Lizgalka-Dedo-Vlada.jpg?fit=480%2C480https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Lizgalka-Dedo-Vlada.jpg?resize=120%2C70AleksandarХуморХуморОд нова година стартува нов проект 'Игротека за секој ДЕДО' . Зготвено од Горан Б.  Смеј се секој ден
loading...