А кога ќе видите кој го вози и како го вози ќе се …

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Norveski-otsranuvac-sneg.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Norveski-otsranuvac-sneg.jpg?resize=105%2C70AleksandarАвтоАвтоА кога ќе видите кој го вози и како го вози ќе се ... https://www.youtube.com/watch?v=R_rciZ0E9UoСмеј се секој ден
loading...