Секоја чест за луѓево! Се прашувате каде е ова? Менхетен од пустината е древниот град Шибам во Јемен! Во градот има 500 згради од 5 до 11 спрата и сите се направени од кал. Уникатен начин на градба! Погледнете и уживајте! Не е светов од вчера! Уште многу одамна постоеле паметни луѓе!

 

Доколку ве заинтересира претходното видео секако погледнете го и ова

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Sibam-Jemen.jpg?fit=1024%2C683https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Sibam-Jemen.jpg?resize=105%2C70AleksandarТехноТехноСекоја чест за луѓево! Се прашувате каде е ова? Менхетен од пустината е древниот град Шибам во Јемен! Во градот има 500 згради од 5 до 11 спрата и сите се направени од кал. Уникатен начин на градба! Погледнете и уживајте! Не е светов од вчера! Уште многу одамна...Смеј се секој ден
loading...