Џинот од 170 килограми или мускулестиот ќелавко? Шо велите?

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tepackafajt.png?fit=620%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tepackafajt.png?resize=105%2C70AleksandarСпортСпорт,ТепачкаЏинот од 170 килограми или мускулестиот ќелавко? Шо велите? https://www.youtube.com/watch?v=bryM0_0z7rAСмеј се секој ден
loading...