Замислете си светски шампионат во шамарање. По брутално здравје. Прво со лист, камен, ножички бираат кој прв ќе мава а после викаат брза помош. Каква будалаштина ама изгледа како овој спорт да излегол од американските затвори. Како ги делка леле, леле! Шо велите. Скраја да е, какво време секој може да биде шампион во некоја будалаштина!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Samaranje-Sampion.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Samaranje-Sampion.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалТепачкаЗамислете си светски шампионат во шамарање. По брутално здравје. Прво со лист, камен, ножички бираат кој прв ќе мава а после викаат брза помош. Каква будалаштина ама изгледа како овој спорт да излегол од американските затвори. Како ги делка леле, леле! Шо велите. Скраја да е, какво време секој...Смеј се секој ден
loading...