Риба од 120 кг. Редок улов ама …

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Som-120kg.jpg?fit=640%2C480https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Som-120kg.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортСпортРиба од 120 кг. Редок улов ама ... https://www.youtube.com/watch?v=_IHpTBtHrQQСмеј се секој ден
loading...