Илон Маск чести! Шо велат кога даваат земај, кога маваат бегај!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ilon_mask-mars.jpg?fit=640%2C353https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ilon_mask-mars.jpg?resize=100%2C70AleksandarТехноТехноИлон Маск чести! Шо велат кога даваат земај, кога маваат бегај! https://www.youtube.com/watch?v=OLuq3CKqky8Смеј се секој ден
loading...