Се збори за Џорџ Клуни дека во тоа врме омилен пеач му бил Шабан Шаулиќ!

Е ви текнува ли?

Кој подолги џигерици имаше тој беше поголем фраер!

DzorzKluni_Saban

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/DzorzKluni_Saban.png?fit=539%2C881https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/DzorzKluni_Saban.png?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморСе збори за Џорџ Клуни дека во тоа врме омилен пеач му бил Шабан Шаулиќ! Е ви текнува ли? Кој подолги џигерици имаше тој беше поголем фраер!  Смеј се секој ден
loading...