Ете зошто гледаме толку многу турски серии. Исти во обичаите ко турците сме.

Кога ќе му каже после на младоженецот кафе да и направи?

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Nevesta-puka-pistoli.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Nevesta-puka-pistoli.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалЕте зошто гледаме толку многу турски серии. Исти во обичаите ко турците сме. Кога ќе му каже после на младоженецот кафе да и направи? https://www.youtube.com/watch?v=tj-912FerzUСмеј се секој ден
loading...