Ајде де се случува и на паметни шо велат! Туку малку сеир да им фатиме! Хахахаха!

Karpos-Opstina-Greska

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Karpos-Opstina-Greska.jpg?fit=860%2C680https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Karpos-Opstina-Greska.jpg?resize=100%2C70AleksandarХуморХуморАјде де се случува и на паметни шо велат! Туку малку сеир да им фатиме! Хахахаха!Смеј се секој ден
loading...