Неверојатна борба на два нерамноправни противиници. Дали Орелот се прецени себеси или …

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Orel-vs-koza.jpg?fit=512%2C288https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Orel-vs-koza.jpg?resize=100%2C70AleksandarАнималсАнималсНеверојатна борба на два нерамноправни противиници. Дали Орелот се прецени себеси или ... https://www.youtube.com/watch?v=pjYJo9UnOeYСмеј се секој ден
loading...