Христос воскресна!
За сите. И за искрените пролетери. Сакале демохристијаните или не.
1. И тие се чеда божји;
2. Нивната борба не е против Бога, туку против институционализацијата на Црквата која низ вековите, за жал, го губи социјалниот елемент и поприма карактеристики на империјалистичка творевина.
Воедно, честит први мај!

ФБ статус на Отец Пимен!

Наш коментар Секоја Чест!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Отец-Пимен.jpg?fit=418%2C418https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Отец-Пимен.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалХристос воскресна! За сите. И за искрените пролетери. Сакале демохристијаните или не. 1. И тие се чеда божји; 2. Нивната борба не е против Бога, туку против институционализацијата на Црквата која низ вековите, за жал, го губи социјалниот елемент и поприма карактеристики на империјалистичка творевина. Воедно, честит први мај! ФБ статус на Отец Пимен! Наш...Смеј се секој ден
loading...