Дали го приметувате војникот во позадина …

Amerika-Avganistan

Веспер Еди!

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Amerika-Avganistan.jpg?fit=948%2C960https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Amerika-Avganistan.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалДали го приметувате војникот во позадина ... Веспер Еди!  Смеј се секој ден
loading...