Некои го изедоа стапот! Повеќето бегаа. А еден се најде доволно храбар да и се спротивстави, арно ама …

Откачена Коза истепа пола соседство! Видео!https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-131.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-131.jpg?resize=105%2C70AleksandarСмешно видеоХуморРеал,Смешно видео  Некои го изедоа стапот! Повеќето бегаа. А еден се најде доволно храбар да и се спротивстави, арно ама ... https://www.youtube.com/watch?v=WwqO5aJBfDgСмеј се секој ден
loading...