zenska-viski

Влегвет две охриѓанки во кафич и викет:
-Келнер, дај две виски.
Келнерот: Чиваси?
-Од Климчета од Лескоец.

Зготвено од Горан!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zenska-Viski.jpg?fit=615%2C409https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zenska-Viski.jpg?resize=100%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицВлегвет две охриѓанки во кафич и викет: -Келнер, дај две виски. Келнерот: Чиваси? -Од Климчета од Лескоец. Зготвено од Горан!Смеј се секој ден
loading...